Tuesday, April 20, 2010

biskut mama saya..

HI.. :)

lama betul tak update blog kan.. ada mcm2 perkara yg dibuat lately, salah satunya i just inherite mom's mesin jahit, hahahaha...it's only natural kalau saya asik thinker with my new toy, kan kan kan?..

mak saya juga telah tugaskan saya untuk ambil gambar bisekut rayanya.. nak masuk album katanya, so, mudahlah untuk orang pilih bisekut mana nak beli, kan kan.. so, below ada 3 jenis kuih raya, but sumpah tak sure le nama dorang apa, hahahahaaaa





























8 comments:

afendi ariff said...

beskut takde nama?
camne org nak order?
heh...

Lya Colours said...

wah da nak raya la
baju x tempah lagi
camno ni
haha

DrSinga said...

ada coklat cip...ada kuaci...ada badam separuh...
wahh...raya dah dekat ek?? puasa lum habis ganti nihhh...:(

jane said...

hey hantu makan






tukar layout

coolll

hahahhah

layout ni ingtkn aku pd someone
kehkehkeh




kau leh bg diskaun ke kue raya if aku beli?
ngeh3x

hantumakan said...

afendi - kau boleh order, gambaq satu, satu telap kak, hahahaha

lya - kita pun, kita pun, blanjer satu baju plis, hehehe..

dr singa - akak, badam tuh suku aje, hehe, bengkrap kalau letak sparuh.. kita dah abis hutang poser, last year lagi, yeah for me, hehehe

jane -

hey jane.. :)

sumpah tak tukar layout, maybe dah setengah tahun, hehe

boleh diskaun, no hal,
tapi paling kurang soploh telap, hehehe

kucingorengemok said...

perusahaan besar ni siap pakai katalog!

leha said...

wa... susun lawa tuh... nanti nak dekat raya promote semula ye..

hantumakan said...

kog - hahaha, katalog? takde maknanya, hehe

leha - baik boss, raya aku tempel lagi kay