Sunday, April 4, 2010

cerita cinta orang dewasa

time masak2 di dapor. dudebotak basuh pinggan dng khusyuk. Babedoyah tengok, sweet betul dudebotak ni.

babedoyah hugs dudebotak from behind.

babedoyah : sayang awak sangat.
dudebotak : ..?...
babedoyah : awak tak rasa ke kehangatan sayang saya?
dudebotak : hahahahahaaaaa.
babedoyah : awat gelak?. nih misti sebab orang cakap bm nih
dudebotak : ~still gelak sebab geli mungkin~
babedoyah : fine, kalau orang cakap 'can't u feel the warmth of my love, tak le geli sgt kan?'

eleh, mcm mat saleh sgt bila cakap cinta dalam bahasa ibunda macam alergic gitu.

6 comments:

Lya Colours said...

haha jiwang beno bunyik nye cik doyah

Tijah said...

wahh. kahkahkahkahh...

tijdoyah nak try cakap kat dudekarl la jugak lepas nih.

DrSinga said...

hehehe...
i blush...
hehehe

hantumakan said...

lya - errk, sesungguhnya when babedoyah said it, it comes from the bottom of her heart.. tapi bila terkeluar, bunyiknya begitu dri citer melayu sgt, hahaha

Tij - hahahaaa.. kau pastikan ada romantic mood di sekitar area kau nak ucap tuh, paling2 candlelight, jgn buat tepi sinki mcm babedoyah, tak jadi babe effect dia

drsinga - hahahahaaaaa.. tak samalah citer 'telur'..

afendi ariff said...

tak pyh ckp...
renungan mata dah cukup...
heh!

julie said...

hahaha... so cute n sweet.. jeles mak..