Tuesday, April 20, 2010

ini kereta vintage weh, nak satu boleh?

fine, salah satu kelemahan aku ialah aku mmg tak terror anything bout car. kalau nampak waja di jalanan pandang dari profile sisi, silap hari bulan aku ingat kereta import, ahaks, malu ahkak okeh. well, mana ada orang yg sempurna kat mukabumi nih lagipun.. aku lagilah serba flawed.. (okay, ayat ini nak menunjukkan jika aku tak sempurna, terima sajalah seadanya)

well, dari intro sure korang tak tahu aku tak tahu keter apa yg aku amik gambar di atas itu, aku malu nak tanya habidud, nanti jadi bahan lawak dia.

but kereta ini mmg ada disekitar klang nih, slalunya depan syarikat percetakan dekat ngan kawasan sri andalas. tapi tu hari nampak dia parking kat taman,, weh, dpt tengok dr dekat..and snap some pictures..

okay, fine, entry tak de purpose. sayaaaaaaaaaaa tandus idealah, tandus paham?..

7 comments:

Lya Colours said...

wah mcm kete raja2 jerk

leha said...

aku pon tak tau keta apakah itu.. cam lya cakap, cam kete raja raja gitu.. siap ada burung lagik kat depan dia...

DrSinga said...

errr...
macam black cab..
pernah nampak driver dia tak??
se'vintage' keretanya tak??

afendi ariff said...

ko kata ko...aku nih pun sama...
haram aku tak kenal keta ape nih...heh!

hantumakan said...

lya - waa, yeke?

leha - part burung tuh yg kompius nak nama keter ni keter apalah.. mmmm

dr singa - aaaa, mcm sgt black cab itu, yg gywneth paltrow naik dlm citer apa ntah masa 90s tuh, hehe, habidud kata naik cab tuh mahal gila, betul ke?

oh, drebar taka nampak, tapi saspek sure vintej juer

afendi - samolah kito, weh, how's last paper?. kepala dah boleh geleng2 dah? hahaha

Tijah said...

ohhhh. inilah keta kancil.

hantumakan said...

tijah - eh bukan, keter itik serati, hehe