Wednesday, April 14, 2010

similarity of manolo blahnik and my diet..


okay, got to reassess my mind again.. kerana i am so terribly need to adopt some healthy diet..
what i am doing now is soooo not working (that is i makan ikut suka gembira perut i yg i suspect boleh mengembang seolah diperbuat dri tilam getha material)



MAKA

i akan cuba lihat dri sudut ini.


i cant afford to eat melebih-lebih, just like i cant afford to buy manolo blahnik (okay, manolo to me is like the kasut i wanna wear masa i kawin but manalah ada duit sebab kasut manolo itu tidak sepenting membeli daging lembu untuk bagi orang makan ketika kenduri)


see, now it make more sense for me to eat sensibly..


i just cant afford it.

7 comments:

Neny said...

uiii...seksi la itu manolo blahnik!!! Sy kenal manolo pon sbb tgk carrie bradshaw pakai dlm SATC. Gila ah...dlm USD pon dah 400 lebih gitu. Ada satu episod ni kasut manolo carrie hilang kat rumah org, dia siap tuntut gantirugi lagi...sgt materialistik eh?

Ok, komen xde kena mengena ngan jln citer entry ini tapi itu manolo mmg sgt tempting kesimpulannya ^_^

hantumakan said...

oh, saya adalah drool factor 10 tengok manolo kat dlm magazine kawin jaman saya gatal nak kawin
tapi masa tuh i was totally clueless bout the price, hahahahaaa..

kasut dia yg i gila masa tuh sgt sgt sgt fairy tale like..
sgt sgt kasut wedding..

manolo or not,
i am happily married, hehehe.

DrSinga said...

ribu2 ek???
sungguh tak tahu...sebab tau mmg tak mampu...dan tak nak tau...

hantumakan said...

dr singa - samolah kita, etlis doktor pakai 'buaya' satu famili, hihiiiii

eyda said...

betol la...susahnye nak diet kan..kan..kan...waaaaaaaa....saye sgt faham...

afendi ariff said...

huh...pakai kt kaki beribu...baik beli jewel ke hapa...sesak2 blh gadai..heh!

hantumakan said...

eyda - tolon eyda, help me plis, susah kan kan kan..

afendi - haha, jewel pun tak mampu, kasut pun tak mampu, buat beli ayam lagi best, boleh goreng, haha