Thursday, April 29, 2010

tengkiu doktor.. :)




Saya dapat parcel ni hari.. :)
Saya dapat parcel pemberian seorang kakak senior tempat saya belajar.
Lawa okay hadiah dia.. :)
dri stripy (beg lama) ke polkie,

terima kasih dr singa.







ps - kita dah isi penuh-penuh ngan barangan termasuk tiket zoo taiping tu juga.. hahaha

8 comments:

Tijah said...

kihkihkih

sila ganti tempat mekap baru yer...

hantumakan said...

baik puan, baik..

:: HUSNA :: said...

best dpt gift.. x kisah ape benda pun kan

hantumakan said...

husna - betul tuh.. :) ... nanti kita tunggu parcel awak lak, hahahaha(saja test water.. buat lawaklah.. :)..)

Tijah said...

err...

kita kasik awak flying kiss jer bleh tak??

cup! cup!

salam sayang
tijah

DrSinga said...

hahaha...
sila hapdate beg make up anda dan buang apa2 yang expired
itu tiket kasi simpan sampai saploh tahun lagi...tapi...

kucingorengemok said...

ai, tayang beg mekap dpt beg baru? aku tunjuk sink nak roboh takde org belikan kabinet pun...? dimanakah silapku? :)

hantumakan said...

dr singa - tiket mmg nak simpan, buat kenangan..

kog - ches, demand tak hengat.. hahahaha