Monday, May 31, 2010

3.05

kalau p ramlee ada sbelah aku nih (than it wud be hantu, tak mahu ah),
he'll be singing me song 'pukul 3 pagi'
aku tak boleh tidolah.
kerana hari ini tidor awal.
maka terjaga pagi buta.

hari ini hari yang memenatkan ( ke smalam sebab today, is in morning wud be esok,)
mengemas rumah tak ingat,
membasuh pinggan sesinki besar (sinki dapur saya memang besar, saiz besen panjang bebi mandi itu)
keluar bayar bill,
lunching di kedai yong tau foo kegemaran,
tutoring budak one on one session,
sending and fetching kids,
masak dinner mee goreng yg tak berapa jadi sedapnya (why? mencik)
dan menjadi moderator pergaduhan kecil anak2 sindri...

serious tak tipu penat gila.

dan 'outcome'nya saya ponteng gymming,
habidud pergi seorang diri.
frust.
rugi barang 400 calorie yg perlu dibakar (i am now officially can managed an hour-non stop- cycling on a stationary bicycle, yeah)

dan skarang pukul 3,
on blog crash
mengadap blog orang dan membacanya skali gus...
backdated entri dan kepala penuh informasi..

dan skarang pkul 3,
pikir pasal politik,
khir toyo dgn hidung kilatnya dan ruddy pink cheek(i suspected dia pi facial, geli ah)
sammy vellu dgn tindakan kuku besinya sacked orang suka suki..klakar gila bila baca dianya defense point of doing so
n facial expression anwar ibrahim yg i take full of hatred.. i still dont get his purpose else than venging the way he was ousted out of political scenes..

n pikir jua budget takde nak borong buku di popular,
kad diskaun juga dah expired, perlu seret min ke popular dan gunapakai nama dia untuk barukan kad kerna guna nama student, kad lebih murah dan jangka hayat kad lebih lama (2 tahun untuk rm10, haha, such a cheapo)
by the way, dem u popular
awal bulan aje, letak buku2 yg mengiurkan di meja hadapan,
buat tak tahan nak beli hingga terpikir perlukah guna duit plastik( credit card chettiar moden tuh)

n now actually typing in gelap,
hanya guna cahaya skrin untuk nampak keyboard,
typo banyak gila and asik perlu betulkan
dem...

alemak,
lapar pulak..
dem,
mee goreng ada lagi, makan tabur bawang goreng sedap gak..
dem..
n think of it, takdelah tak sedap sgt cuma boleh lagi sedap, pecah telur sbiji and godeh sure sodap gilas...
hahahahhaaaaaa.

acah je,
saya tak akan makan..

saya nak tido ah..
apa ubat tido paling mujarab?
hahahaaa, dont ask.. 18 sg..
dem
mcm takde harapan aje..

gudnite and farewell.

6 comments:

Tijah said...

saya pun tengah boring nih. aritu aku ke bukit raja. eh. umah ko kat mana eh? kasik la edres

hantumakan said...

tijah - nanti aku sms alamat aku, aku belah satu lagi klang laa, bdr bukit tinggi, hihiii

(sabar jap jah, telpon kena bar tak bayaq bill lagi, hahahaaaa)

leha said...

so... mee tuh tak habis la... rugi nyer.. meh anta kat aku.. sure lincin..

DrSinga said...

now ada sheep placenta n ntah hapa2 placenta for 'awet muda' dan muka 'bergetah'...

afendi ariff said...

minum susu la weh sblm tido...
er...minum susu ye bkn menyusu...heh!

hantumakan said...

leha - hahahaaaa, ken, nanti aku post, (achewah)

d.singa - haaa, mcm yg rosham noor dok iklan dlm tv, boleh consume ke akak?

afendi - jgn samakan aku dgn qistina, hahaha.. HEH!
-bab menyusulah bro-