Sunday, May 2, 2010

chipsmore land audition

chipsmore land audition di Giant, shah Alam.

It's min's wish, maka pada pagi sabtu, berbondonglah kami anak beranak ke sana.. :)
well, it was fun.
and ramai juga ibubapa di sana.
masuk aje entrance giant, kat sisi kiri tuh la diorang bertapak, agak sempit okeh
but, takdelah berasak sgt pun.. hehehee

u've got to pindah the donut berwarna from extreme right to left.

tidak boleh donut yg besar di atas donut yg kecil.

so kenalah figure how to pindah.

it's like masa skolah dulu ada test, macamana seorang petani nak pindah seekor harimau, kambing dan sebakul sayur ke seberang sungai naik sampan, sekali sampan gerak petani hanya boleh bawa satu sahaja, and harimau tokleh tinggal ngan kambing, and kambing tokleh tinggal ngan sebakul sayur, get it?



































































she was heck serious masa amik footage/interview.
hahahaaa, i hope she did loosen up a bit.
but think she's happy being there..
she happy, i am happy
(oh, saya kena sound sebab jerit2 cuba tolong masa dorang pindah donut-there's 5 kids in a group, nak tengok how they work in a group- hahahaaa, but i said 'can't help being a mom..' hihiii, rudin juer glare apoko poyo bona, hahahaha)










4 comments:

DrSinga said...

aku nampak rm20 000 tu je!!!
hahahaha...

hantumakan said...

kan kak kan, twenti k tuh, manyak tuh, haha

afendi ariff said...

ibu2 mata duitan....heh!

hantumakan said...

weh bapa-bapa..
kalau dapat, untuk school fee jua kendian hari..
:)