Friday, July 9, 2010

makan bersama keluarga semua lebih nikmat

tajuk berbunyi lebih lebih aje kan, hahaha

ini adalah seolah sama dengan chocolate volcanoes, cumanya lebih mudah nak buat, dan kurang lemak digunakan
namanya chocolate cobblers dan ada yg claimed namanya chocolate pudding,
kawan saya bernama azareena yg search the recipe, and here i am, trying it out, :)

recipe di sini

by the way, rasa wise, it sort of lebih manis, macam ada kekurangan sesuatu yg i cant place my hand on.. but averall it is a success in terms of presentation, simplicity, bahan yg lebih sikit, so it made up for what's lacking i must say.

cubaan kedua mac and cheese yg tak berapa sedap, rasa seperti getah terbakar, mungkin terlalu teruja letak pelbagai jenis cheese membawa kepada downfall rasanya

stret from the jar sauce yg diwarwar sedap untuk buat pasta bakar.. juga biasa biasa saja despite rupa yg macam sedap dan pine nuts yg bertaburan..
itu saja frens.. till then peeps


3 comments:

leha said...

trus rasa nak wat makarono bakar malam nih...

hantumakan said...

alemak, aku lak tetiba nak makaroni goreng, tapi sindri tak pandai buat, tisk tisk

mama harith & nia said...

wah wah, berjaya juga akhirnya buat chocolate cobbler sexy itu. hehe. will test it out this weekend, of course mcm biasa will tweak mana2 yang patut.;-)