Monday, September 27, 2010

ENTERTAINING

hari ini mari kita berkursus mengenai perkara yg buleh berlaku jika entertain orang di rumah.. :)

PICTURE 1 - bunga yg dibeli sangat segar bugar geram melihatnya, akak loike.
PICTURE 2 - wah, sangatlah kan, even batang bunga juga utuh lagi sgt berseri, telah dinasihatkan oleh florist tidak potong end of flowers kerana bunga cepat busuk, sebab itu vase kecik, bunga melempai hampir sampai ceiling rumah... hahaha..

PICTURE 3 - pagi2 esoknya, bunga sudah mula buang tebiat, buat perangai seperti orang yg dah tak panjang umur.. hati sedikit kuciwa.



PICTURE 4 - hari makin petang, bunga makin tunduk.. baaaad sign.


PICUTRE 5 - orang pun dah balik, meja pun dah sepah.. bunga lagilah.. tisk tisk..
itulah dia kursusnya ya tuan puan..
belilah bunga harum sundal malam, rumah jadi harum err cuma takut lak kak ponti pun datang bertandang nak pi rumah terbuka sambil mintak semangkuk darah.. tidaaaaak.




4 comments:

leha said...

nak p rumah terbuka ko.. heheh muka tak malu kan...

hantumakan said...

leha - jemputan dibuka, sila, sila.. silaaaaaa

DrSinga said...

yang peliknya....
masih teguh tegak berdiri tu!!!

hantumakan said...

drsinga - kaaan, magis sangat, perlukah saya panggil grup seekers untuk ke rumah saya?