Monday, September 6, 2010

hapdet terkini..

untuk menjawab soklan dr singa, bukan, ini bukan computer baru, comp dah baik only that i am too lazy to hapdet..

untuk yg komen, juga sori tak menjawab..
masih jawapannya dalam kategori pemalas.. hehe..


sebulan puasa, berat badan tak turun pun,
mungkin kerana ia diisi dengan barangan di bawah ini..

white chocolate cheesecake,

made and stamped by habidud..

rasa manis tapi SEDAP

dia kata dia buat untuk ai,, (blushing)

soto buatan sindri, minus kacang dan su'un goreng..

everything else is there.

kuah clear ikut emak buat...so sapa suka rasa rempah ratus, bukan soto yg ini.. ngehehe

rojak singaaaaaaaaaaaapura (akak doktor singa, ia tidak kena mengena dgn kamu, hehe)
homemade, maka all the trimmings adalah sgt mewah, paru, sotong katak bosa godang, cuma tak de ketam goreng dan udang goreng,
takde stock.



last but not least,
mi rebus import dari priuk ibu di kampung..
anakanda tak dapat pulang,
tapi ibu titipkan kuah mi rebus..
nikmat oooo
untuk semua,
selamat hari raya,
jika ada yg tersalah cakap, or ter'type'
mahapkan saya,
saya menusia biasa











7 comments:

kucingorengemok said...

yaaa terlalu lama menghilang diri

eh apasal berat tak turun, bulan puasa tak gi gym ke? hehe

SHR & MZB jua! [teringat beraya kat parit *tooot* dan aku malu² lari ke dapur, kah kah] :)

Lya Colours said...

wahhh so tempting laa

selamat hari raya jugak =)

areT said...

sodap den tgk lauk pauk dan kueh mueh kak dalia ni..tergugat iman..hehehe...selamat hari raya kak dalia dan keluarga..maaf zahir batin

hantumakan said...

kog - bulan puasa, gym pun puasa jugak, hahahaaa..

(aku tak sangka yg masa tuh kau malu, hahaha)

lya - lya, trima kasih dek,
slamat hari raya, nanti lalu melaka, aku nak singgah raya buleh ke?.. hahaha

are-t - are-t, SHR (dah malas type, ikut kog saja), dam MZB juga.. raya mana ini tahun?
parit raja ke negri 9

afendi ariff said...

selamat hari raya...
gym smbg lepas raya la kot?
heh!

DrSinga said...

SHR MZB...
balik johor weh????

hantumakan said...

afendi - SHR MZB bro,
mmg nak pi gym, lemaks bertambah

akak singa - SHR MZB,
mmg balik johor, puas makan lodeh, hihi