Wednesday, September 22, 2010

ledi gaga

sapa tak kenal ledi gaga kan..
alah, penyanyi pokerfes tuh..
bed romens..
:)

lagu terbaru dia,
alejandro yg slalu kluar corong radio tu munyik dia mcm tak best kan..

pas tuh laki aku kata dia dpt email circulation yg mengatakan
yg videoclip lagu alejandro banyak hidden messeges..
gotto do ngan konspirasi illuminatilah (pminat dan brown, sila duduk tegak2)..
and ledi gaga sindri mengaku yg lagu itu tribute untuk rakan2 gaynya..

pas tuh aku pi la tengok kan
(seperti biasa, ai mmg suka kes2 kontroversi ini)
ledi gaga memakai pakaian nun red latex sambil menelan rosary..
penari lelaki memakai hi-waisted brief..
ledi gaga memakai bustier yg ada mesingun kirikanan (kalah bustier connical madonna or femmebot dalam citer austin power 'yeah bebi')
macam macam adaaaaaa. (when i wrote this, meaning i refuse to divulge more..)

maka,
accidentally lagu ini breathe new something tatkala aku mendengarnya.
fakkit..
ledi gaga, sgt memesongkanlah awak ini.

No comments: