Thursday, August 11, 2011

why?.. why????????

dari pagi tadi dgn hepi dok di depan computer,
(bukan terus menerus, diselangi dgn sesi penyusuan, penyidaian, penyupiran dll)
NAMUN apsal suma rakan2 tidak begitu gigih men'update' blog mereka,
maka dgn gaya shahdu,
maka terpaksa men'update' blog sendiri untuk occupy mind sindri, hahahaa
tragis lagi menyedihkan perangai ini..

saya seorang ibu sibuk sekarang.
saya sibuk kerana saya menjaga seorang bebi baru.
bebi saya sgt baik, jarang menangis,
namun itu bukan pasport untuk bersenang lenang.
tanggungjawab saya menimbun.....

okay, fine,
orang dah paham kenapa kau jarang update blog,
takyah menceceh panjang-panjang pasal tu lagi.

tu hari dengar satu lagu..

(aku suka cakap aku tak into lagu, tapi manjang asik tukar lagu baru di blog, dan entri pasal lagu aje dah lebih soploh kot, maka aku mula rasa aku ini ada baka budak yg suka jerit wolf itu, baka penipu, chesssss, jgn kau cakap penipu, penipu di sini)

cakap pasal 'my heart skip a beat'
aku mula rasakan yg badan kita pandai berbuat sesuatu yg diluar tabi'i kadang-kala..
macam berdegup tuh, kau bayanglah,
berdegup tuh penting gila,
pam darah satu badan..
tapi apabila kau jiwang,
atau nampak si dia yg kau angau,
dia pi bantai 'skip a beat'
gila kan..
akak doktor singa, wujudkah term ini dalam bidang kedoktoran?
nasib baik skip a beat aje..
kalau banyak beat, mau kau arwah...
:)

4 comments:

kucingorengemok said...

apa benda kau merepek ni haaa? aku pun ngantuk ni, marilah kita membuat scheduled entries beramai²

Lya Colours said...

bila bleh tgk pic bebi baik comel itew

hantumakan said...

kog - hahahaaa, meroyan nih, hahahaa

lya colours - kompleksyion anak kita begitu menyedihkan, kulit muka belum mulus untuk tontonan, hahahaa

DrSinga said...

bukan skipped a beat..
mau naik sampai dekat sehatus beat!!
adrenalin beb!!