Thursday, December 15, 2011

OH TONIROMAS, U'RE THE BEST..

Punyalah lama kan tengok orang sana sini post pasal makan makan kat tony romas..
maka smalam malam hajat kesampaian,..
sambil jerit jerit kegembiraan.. (okay, ayat ini tipu saja)

well,
slalunya makan kedai steak house bagai bagi saya
lebih indah khabar dari the final presentation.

TGIF laki aku cakap masak macam cincai - (reviewed untuk 6 years ago punya makan, hehe.. i had a suam suam kuku fajitas, and min's and aya's kids meal were such a dispair hingga mengeluh melihatnya and rasa makan burger cap ramly lebih enak)

makan di chillies kali akhir ketika mengendongkan zahra,
adalah tiba-tiba rasa makanannya 'bosankah tastebud aku hingga tidak impressed sgt'.
namun portioning adalah gah dan air juice yg bottomless dan boleh tukar tukar juice adalah heaven juice,
mungkin terkucil berbaldi baldi selepas keluar dri chillies.
but makanan adalah way way way way better than TGIF (fine, kalau ada yg kata TGIF masak sedap, maka nak tuduh TGIF Subang Parade yg masak tak sedap, namun kalau kita makan di outlet yg sama, anggaplah taste kita tak sama)

TONY ROMAS (with capital all, hehe)
awak puya ribs adalah -bunga, bunga, hebat, rainbow, bintang, bintang, matahari, air-mata-bergenang, cinta-gigit-pertama, masyuk- sedapnya. Tisk.

awak juga punya air juice yg bottomless walau awak tak beri saya tukar tukar juice, saya rela minum jus nanas sampai 2 gelas (itu aje yg mampu perut saya tadah, mungkinkah ribs sudah penuh dipurut?)

awak punya waiter juga sgt helpfull

tanpa in-my-face tiap satu minit tanya anything okay dgn senyum palstik lekat di muka lepas bayar bill tak tambah tips terus rasa mcm aku invisible. kan korang dah billkan 10% kan kat bill korang tuh untuk service charge.

our waiter di TONY ROMAS adalah sgt penolong tanpa 'air'
slamber aje cakap melayu tak koser speaking, siap cakap
'beli onion loaf yg half aje dah cukup, takyah yg besar.'

kemudian bila dah closed bil,
kami gatai nak tambah beli red velvet,
kamu ambil juga,
slain nak doggie bag tak mampu habiskan makanan yg gatai2 kami tambah,
juga kamu entertained..

and bila kamu hantar bil,
kamu kata the red velvet jadi complimentary, tak perlu bayar,
trus rasa saya ada 4 anak dara comel, bila mereka besar, mahu jadi mnantukah?
:B, bodohnya statement itu, criteria mnantu beri red velvet, senang sgt kantoi bila boipren anak nak tackle hati ibu mertuaku..








OYEAH
i am in love with toniromas.
bai.
nak wet dream bersama gambar gambar ini

3 comments:

aza said...

ngencesssss!

Anonymous said...

Tony Romas mana weh.. nak try gak.. besday dah nak dekat nih.. hehehe..

p.jot

Anonymous said...

Hi there, You've done a fantastic job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends. I'm sure they'll be benefited from this website.
Look into my web page :: Free Porno