Friday, February 17, 2012

berat badan unggul

berat badan saya tidak unggul..
kalau nak panggil tunggul pun ok jugak, sebab mcm tunggul tak gerak-gerak..

namun,
2 tahun lepas (wow),
saya telah embarked dalam projek untuk menurunkan berat badan..
setakatan ini saya cuma sudah turun 5 kg..
tak banyak kan, tapi skurangnya tidak naik balik lepas turun..
target asal, masih ada lagi nak sampai, beberapa kilo lagi..
tpi ingatkan target itu untuk 6 months target, hehe,
terjadi lak 2 tahun, err, pun tak sampai-sampai, heheheh

tapi kira ok apa (ayat membujuk diri)
sebab last year saya preggie,
saya tak simpan sudah berat mengandung kiranya,

-perlu lebih gigih
-perlu lebih displin.
-hoih, baru senarai 2 points terus rasa lesu.. +__+

5 comments:

Tijah said...

saya pun lesu.

Anonymous said...

aku lagi la ponnn.. huhuhu.. Ko kira ok ada gak turun... aku x turun2 ..keh keh keh..


p.jot

eyda said...

Tajuk sgt menariks lalu saye yg lame x menyinggah ni terus terpanggil Dan surprise to know that akak pregnant ke Kak... Ketinggalan sgt saye.. Anyway, selamat maju jaya mencapai berat badan unggul.. My turn plak pasni, hehe...

hantumakan said...

tijah - lesu jah? samolah kito.. :)

p-jot - bila nak jumpa dak bujang kau yg baru nih.. :).. aku baru terbaca komen cikgu displin kau tuh, hehe

eyda - lama betul tak tegur sapa kan kat alam maya.. anak kita dah 7 bulan pun.. kita tahu juga yg awak preggie.. :)

Anonymous said...

yelah, nak tgok gak baby Rose yg tomei.. nanti kita set time bila2 eh.. :)xpun ko jer sefamily dtg Rawang, hehe.

P.jot