Wednesday, March 14, 2012

Assalamualaikum semua....


Assalamualaikum semua.
Mama saya pesan suruh saya tulis blog dia hari ni..
saya okay aje, dah mama suruh saya tulis ajelah..

Nama saya Zahra Rose..
Aunty Aza kata nama saya funky..
Funky tu apa saya tak sure,
vocab saya lum sampai kat situ lagi..

but Aunty Aza ada abang boi kat rumah dia..
akak nad saya macam suka kat abang tu..
wowie, apakah abang boi itu akan jadi abang ipar saya nanti..
kita tungguuuuuuuu.. theheheheee..

aunty aza, kita buat lawak tau.. :)





saya kecit lagi,
lum masuk setahun pun..
ni hari kita macam demam..
lepas tu kita kentut busuk gila..
tadi papa kita kena sedas..
dia kata bau telur busuk..
eleh papa tu, kita kan sama sama suka buang angin..
jangan tak ngaku tahuuuuu..






mama selalu pesan kita bila besar jadi professor..
mende apa tu kita pun tak tahu..
sedap tak kalau kena makan..?
sebab skang kita ada hobi baru..
makan le..





Tengok akak2 kita ni,
suka enter frame kita..
okaylah semua..
jumpa lagi bila-bila..
sambil2 tu,
doakan le kita jadi anak yg solehah ye..
nanti kita suruh mama kita doakan balik untuk semua orang..
babai..




5 comments:

Anonymous said...

alolo.. comeynye dia ..Auntie p.jot ada 2 anak bujang.. pilih la yang mana berkenan.. eh... hehehe

hantumakan said...

auntie pijot - wowieeee.. auntie, tompang lalu.. (sambil jalan tunduk2 tunjuk gaya menantu idaman malaya.. :)..... )

Lya Colours said...

zahra rose
nice name

Aza said...

Kecik tapak tangan, padang bola auntie tadahkan. Memang dah lama tau auntie ni nak berbesen dgn mama zahra tau! ;-)

hantumakan said...

lya - sori dek, lambat balas komen, hehe..

aza - hahahaaaaa.. :).. cant even imagine how cool that wud be for us rather than for them.. hahahaa.. sure besan yg lebih poyo nanti..