Sunday, April 8, 2012

tiga puluh enam tahun

Saya dah 36 tahun,
faheem dah dua tahun,
sepupu faheem dah setahun.. :)
thanks ita for the wish..
ye kami bertiga lahir pada tarikh yang sama..
awas dunia, coz these two kiddos gonna rock the world.
aku tak tapi,
sebab aku dah tua.. :)

bday disambut dgn tak berapa poyo,
selain dari terlalu sebok jaga rumah aku yg banyak tangga..
kebanyakkannya angka dalam usia aku tu menyebabkan tak berapa sronot aku nak cat bandar jadi merah.. (let's paint the town red.. kan?)

disamping itu masalah ahlil keluarga juga sedikit sebanyak cast a soon-to-be-raining-cloud over hari tua aku itu..
eleh, saja bunyi drama lebey.. mana ada, aku tipu, aku makan kat pasar ikan manhattan sambil makan kek yg anak2 dara aku beli sambil buat lawak bengong jugak, macam biasa, hehehe..
pas tu berbuih minum di kedai kopi kegemaran.. kedai akau bintang duit, hehehe

okay babai.

PS
saya takde masalah dgn suami.
saya ada masalah dgn orang lain, hehehe
eleh, mcm ada orang speculate pun.
P.R.A.S.A.N.



4 comments:

nurulhuda said...

Hihi.. Ni ke gossip yg diperkatakan kat fb? I miss goin to ur house. Nnt la kak N dtg sana whenever ain is here. My husband just depart to labuan.. Sobs. Bosan ni kak N tgh tggu ABPB.H. Haha. Happy birthday again!! Ur kids are very cheerful and smart.. Hehe

Kalau gi bintang duit, yaya order ape? Kak n selalu order hot caramel macchiato

Lya Colours said...

happy birthday
semoga panjang umur dan murah rezeki

Aza said...

Alamak! Forgot to wish u a happy happy err 26th birthday! ;-) Anyways, age is just a number, we can paint the town blue, red, green any day! Haha

hantumakan said...

K.N - haiyooo, just tahu kojek based kat labuan.. :(, sila datang, sila datang, kami suka menerima sedara datang rumah, mnyeronotkan.. :) .... ain dah dapat kerjakah?.. wah.. bestnyaaaaa..

SAMAAAAAA.......
mine is always HOT, low fat and sometime decaf n double shot.. heheheee.. kengkadang sewel tukar syrup lain.. ngada katanya hehehe

lya - awaak, merasalah kita pi kenduri awak tak lama lagi nih, sejak ada incik 'beliau', hahahaha

aza - hahahaaaa, beb, we go a long way kan, since we were 17.. thanks for the wish, i now deep in yer heart u never forget my bday, but if it comes with pressie, it wud be 'grand'er(suka suki cipta perkataan baru kan), hahahahahaaa